Χορωδία ΚΑΠΗ Ωδείου Πετρούπολης

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 12:32.

 000 xorodia KAPH Petoupolisτην Πέμπτη 28 Ιουνίου

Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης παρουσιάζει τη χορωδία των μελών ΚΑΠΗ, με τη συμμετοχή του τμήματος Παραδοσιακών Χορών, σε μια μελωδική βραδιά γεμάτη νοσταλγία, την Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 8.30 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο..

Πρόγραμμα καλοκαιρινών παιδότοπων

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012 16:41.

paidotopoi 2από τον δήμο Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία των Καλοκαιρινών Παιδότοπων, σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τους γονείς που εργάζονται και αγωνιούν για την απασχόληση των παιδιών τους κατά τη διάρκεια των διακοπών..

Αφιέρωμα στην παράδοση

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012 14:10.

paradosiakoi xoroiστο θέατρο Πέτρας

Tριήμερο αφιέρωμα στην παράδοση θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 23 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας με την συμμετοχή Εθνικοτοπικών συλλόγων της πόλης..

Κοινωνικές δράσεις Περιστερίου: Η συνέχεια

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 12:22.

Olive-oil-anticancerΕλαιόλαδο σε χαμηλή τιμή για τους Περιστεριώτες

Ο Δήμος Περιστερίου προχωράει σε μία ακόμη δράση για να διευκολύνει τη διακίνηση ελληνικών αγροτικών προϊόντων απ' ευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές σε φθηνές τιμές...

ΠΑΕ Ατρόμητος και Κοινωνική Πρόνοια

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 10:28.

atromitosΜόνιμος χορηγός Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιστερίου

Στην συνάντηση που έγινε στις 7 Δεκεμβρίου 2011, μεταξύ του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και του Προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Σπανού, συμφωνήθηκε ότι η ‘‘ΠΑΕ Ατρόμητος’‘ θα συμμετέχει σε μόνιμη βάση ως χορηγός στην δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Περιστερίου.

Metrocity banner1

Banner-p-peristeri---gia-metrocity

Evexia-Banner new

BannerYgeia-on-time-gia-p-peristeri