Επιτυχίες για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πετρούπολης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors 2015

Η σκληρή προπόνηση των αθλητών, η μεθοδολογία των προπονητών του ομίλου Γεωργάτου Ειρήνης και Κολώνη Στάθη καθώς και η καλή ψυχολογική κατάσταση των αθλητών μας απέδωσαν καρπούς στο Πανελληνίου Πρωταθλήματος juniors..

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πετρούπολης στην κατηγορία Α16. Ο αθλητής μας Κωστάρας Παναγιώτης στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος, στα μονά Α 16, στα διπλά Α16, ενώ στα διπλά μικτά κατέκτησε την Τρίτη θέση. Στα μονά Α16, ο Παναγιώτης συνάντησε τον Πιτσινή έναν γνώριμο γι αυτόν παίκτη και επικράτησε 6-3/6-4. Ένα παιχνίδι γεμάτο παλμό, ωραίους πόντους και θέαμα από τους δύο αθλητές, με τον Παναγιώτη να δείχνει από το πρώτο set την υπεροχή του έναντι του αντιπάλου. Ο τίτλος του πρωταθλητή ήρθε να σφραγίσει μια σειρά προσωπικών επιτυχιών του Παναγιώτη:

• 1ος νικητής στο 1ο Ε1

• 1ος νικητής στο 2ο Ε1

• 1ος νικητής στο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

• 1ος στα MASTERS

• Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στα μονά Α16 και στα διπλά Α 16

• 1ος στην επίσημη βαθμολογική κατάσταση της Ε.Φ.Ο.Α

• Στελέχωσε επιτυχώς την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Αντισφαίρισης Εφήβων στα ευρωπαϊκά τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν σε Ρωσία και Τουρκία

Στην κατηγορία Κ12, στα μονά κοριτσιών Κ12 η αθλήτρια του ομίλου μας ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ έφτασε εύκολα στον τελικό της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στον τελικό, η Αδαμοπούλου συνάντησε τη Σακελλαρίδη , μια εξίσου καλή παίκτρια, και παρόλο που έπαιξε εξαιρετικά και απέδειξε ότι είναι παίκτρια υψηλού βελινεκούς, έχασε δύσκολα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Στα διπλά κοριτσιών η Αδαμοπούλου με συμπαίκτρια τη Βέργου έφτασαν στις 4 καλύτερες τις διοργάνωσης και κατέκτησαν την 4η θέση.

Στα διπλά μικτά ο Ο.Α.Π έκανε αισθητή την παρουσία του αφού κατέκτησε τις 2 από τις 3 πρώτες θέσεις. Η Μανούρη Ραφαέλα με συμπαίκτη στον Σταύρακα Αδαμάντιο έφτασαν στον τελικό της διοργάνωσης κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και η Αδαμοπούλου με τον Φωτεινόπουλο κατέκτησαν την τρίτη θέση. Η Παπασωτηρίου Φαίδρα έφτασε στις 32 του κυρίως ταμπλό, με μια πολύ καλή εμφάνιση ενάντια στη Σαμαρά.

Στην κατηγορία ΑΚ 10 ο Όμιλός μας δεν έμεινε χωρίς επιτυχίες! Η αθλήτρια του Ο.Α. Πετρούπολης Παρετζόγλου Νικολίνα προχώρησε εύκολα στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης ,έφτασε στα ημιτελικά και ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Κάσση. Στον μικρό τελικό η Νικολίνα επικράτησε εύκολα της Ζούγρα 6-3. Στην ίδια κατηγορία ο Αδαμόπουλος κέρδισε επάξια μια θέση στο κυρίως ταμπλό και χωρίς κάποια δυσκολία έφτασε στους 4 καλύτερους της διοργάνωσης κατακτώντας την τέταρτη θέση.

Στην κατηγορία Κ18 η αθλήτριά μας Νικολακοπούλου Μαρία βρέθηκε ανάμεσα στις 16 καλύτερες της διοργάνωσης χάνοντας δύσκολα για τις 8 . Στα διπλά και στα διπλά μικτά η Νικολακοπούλου είχε πολύ καλή επίδοση .

Στην κατηγορία Α16 ο Μανουσάκης Δημήτρης προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό και πέρασε στους 32 και ο Σφίκτης Παναγιώτης πέρασε εύκολα τον γύρω των προκριματικών και μπήκε στο κυρίως ταμπλό.

Στην κατηγορία Κ16, η Αλφαντή Αναστασία , αν και είχε μια εξαιρετική εμφάνιση δεν μπόρεσε να προκριθεί στις 32 του ταμπλό. Επίσης πολύ καλή ήταν και η εμφανισή της στο ταμπλό στα διπλά μικτά.

Συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές για την επίδοσή τους!!!!!!!!!!

Ραντεβού στα γήπεδα με νέες επιτυχίες!!!!

Metrocity banner1

Banner-p-peristeri---gia-metrocity

Evexia-Banner new

BannerYgeia-on-time-gia-p-peristeri