ΒΑΤΡΑΧΟΙ

Aφίσα για ΒΑΤΡΑΧΟΙ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου copyΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | 21.00

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΒΑΤΡΑΧΟΙ - ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ο Διόνυσος, προβληματισμένος από την έλλειψη ποιητών ικανών να διδάξουν ήθος στους Αθηναίους, αποφασίζει να κατέβει στον Άδη, με στόχο να φέρει στη γη τον Ευριπίδη.

Μαζί του θα πάρει τον δούλο του, τον Ξανθία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θεός και δούλος θα αλλάξουν αρκετές φορές ρόλους για να αποφύγουν κακοτοπιές, που όλες οδηγούν σε κωμικές παρεξηγήσεις. Φτάνοντας στον προορισμός τους, οι ταξιδιώτες θα γίνουν μάρτυρες μιας σύγκρουσης ανάμεσα στον Ευριπίδη και τον Αισχύλο, που μάχονται για το θρόνο της τραγωδίας στον Άδη. Ο Διόνυσος, θεός του θεάτρου, ορίζεται ως κριτής. Η μάχη είναι αμφίρροπη. Η τελική απόφαση του Διόνυσου θα ξαφνιάσει, αφού, αν και ξεκίνησε το ταξίδι του με σκοπό να φέρει τον Ευριπίδη στη γη, φεύγει από τον Άδη παίρνοντας μαζί του τον Αισχύλο.

ΔΙΑΝΟΜΗ

Βλάχος Πάνος. Γαβαλάς Κωνσταντίνος, Ζουγανέλης Γιάννης, Ιακωβίδης Στέλιος, Κουνέλλας Κωνσταντίνος, Κτεναβός Λάμπρος, Κωνσταντάκη Μαρία, Λαμέ Έντυ, Λασκαράτος Αλέξανδρος, Μαλκότσης Λαέρτης, Μουρατίδης Φάνης, Μπιμπίλας Σπύρος, Μπούνταλη Ειρήνη, Μυλωνά Πάολα, Οικονόμου Αγορίτσα, Ούστα Αλεξάνδρα, Παπούλια Εβελίνα, Πατσίκας Σωκράτης, Παυλίδου Σοφία, Σβιτάιλο Ιβάν, Στρούζας Αντώνης, Τουμπακάρη Ιωάννα, Τρομπούκη Αγγελική, Τσούρης Γιώργης, Χαραλαμπόπουλος Βασίλης, Χατζηνικολάου Βαγγέλης

Metrocity banner1

Banner-p-peristeri---gia-metrocity

Evexia-Banner new

BannerYgeia-on-time-gia-p-peristeri